Wie zijn wij?

Wij maken uw papieren catalogus, responsive webshop en bestel app vanuit één database-oplossing.

Lees verder

Expertise en Advies

Voor veel handelsbedrijven zijn wij de ruggengraat van het assortimentsbeheer. Niet zo verwonderlijk, want we ontzorgen onze klanten al meer dan vijfentwintig jaar op het gebied van verkoopkanalen. Omnichannel is een betrekkelijk nieuw begrip, maar voor ons een logisch vervolg op de traditionele verkoopinstrumenten zoals catalogus en folder. 

Lees verder

Product Information Management (PIM) & Digital Asset Management (DAM)

Sluiten uw catalogus, website, folder, webshop, app, advertentie en banners al naadloos op elkaar aan? Vanuit 1 bron al uw kanalen bedienen kan alleen met een centrale PIM en DAM.

Met The Pre Publisher™ en onze mediabank hebt u alle productinformatie bij elkaar; ideaal om uw papieren of digitale catalogus samen te stellen, webshop in te richten of app te vullen. Essentieel als basis voor omnichannel!

Lees verder

Multichannel output

Door alle verkoop- en marketingkanalen die uw klant gebruikt aan elkaar te koppelen, ze complementair te maken en ze onderling te laten communiceren, vindt uw klant uw merk overal, en steeds in uw eigen stijl. Zo bereikt u uw klant daar waar die zich bevindt. Dat is omnichannel.

Lees verder